Organigrama i equip

ORGANIGRAMA 2019

Mònica Garcia Massagué
Directora General

Ángel Sala
Director Artístic

Diego López
Cap de la secció Brigadoon

Jordi Sánchez-Navarro
Anima’T

Equip

DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNDACIÓ
Responsable del disseny i execució pressupostària, d’acord amb els objectius pactats amb la direcció artística. Estableix l’estratègia de patrocinis i/o altres fonts d’ingressos. Supervisa la gestió administrativa de la Fundació i és responsable de la selecció de personal.

SUBDIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNDACIÓ
Responsable de l’àrea d’indústria, Sitges Film Hub; així com de les relacions internacionals i nacionals amb organismes públics i privats del sector cinematogràfic. S’ocupa també directament de les relacions institucionals vinculades al cinema. A més, coordina departaments com relacions públiques, gestió de convidats VIP, etc. Dona suport a la direcció general en tot allò que li sigui encomanat i assumeix la resolució d’incidències d’assumptes interns.

DIRECCIÓ ARTÍSTICA
Responsable del disseny de cada edició, a nivell de programació i convidats. Estableix les línies temàtiques de l’any i és l’encarregat de l’estratègia artística del festival en general. Assumeix les funcions de portaveu públic davant dels mitjans de comunicació. Treballa directament amb departaments com coordinació de films i gestió de convidats VIP, a més del comitè de programació, Anima’T i Brigadoon.

SUBDIRECCIÓ ARTÍSTICA
Dona suport a la direcció artística i assumeix les seves funcions sempre que sigui necessari. S’ocupa especialment de la programació d’origen asiàtic i la representació en determinats fòrums internacionals com la Federació europea Méliès.

ADMINISTRACIÓ
Responsable de totes les tasques comptables i administratives derivades de l’activitat del festival, així com la gestió de recursos humans. Entre d’altres, les seves funcions destacades són: la gestió dels concursos públics, de la dinàmica administrativa del comitè executiu i del Patronat de la Fundació; suport al control pressupostari; atenció als proveïdors, etc.

MÀRQUETING
Responsable de la consecució de patrocinis, donacions i l’explotació d’altres vies d’ingressos privats. Gestiona les contraprestacions pròpies de cada acord.

SITGES FILM HUB
Responsable de la coordinació i execució de totes les activitats d’indústria.

TALENT VIP
Responsable de la gestió de convidats especials de cada edició.

COORDINACIÓ FILMS
Responsable de la gestió de pel·lícules: invitacions; adequació de formats; qualitat de projecció, etc.

COMITÈ DE PROGRAMACIÓ
Equip variable que dona suport al visionat dels films candidats de cada edició.

ANIMA’T
Responsable de la selecció dels curtmetratges a competició en la secció Anima’T.

BRIGADOON
Responsable de la secció Brigadoon. A més, aquesta posició també dona suport a la direcció artística amb la selecció final dels títols a concurs; la participació a mercats internacionals per a visionat de markets screenings; coordinació d’exposicions i determinades publicacions temàtiques. És responsable de la gestió de la Zombie Walk.

RELACIONS PÚBLIQUES
Responsable de l’atenció de cada convidat del festival: acreditació; agenda; hospitality, etc. A més, coordina la planificació diària d’activitats durant el festival; la coordinació de red carpets; cerimònies d’inauguració i cloenda, etc.

Atenció RRPP
Xarxa responsable de l’atenció personalitzada de cada convidat o grup de convidats del festival.
Secretaria del Jurat
Responsable de la coordinació de tots els membres dels jurats del festival i la seva atenció personalitzada.
Acreditacions professionals
Responsable de la gestió de les acreditacions de tots els assistents al certamen, d’acord amb els drets corresponents.
Rooming
Responsable de la gestió d’hospitality per a cadascun dels convidats i membres de l’organització. Coordina les incidències amb la xarxa d’hotels (i apartaments de lloguer) i supervisa la facturació d’aquest capítol.
Coordinació de traductors i intèrprets
Coordina les necessitats de traducció dels serveis del festival, els convidats i la premsa acreditada.

PROTOCOL
Responsable de l’atenció institucional a personalitats i autoritats assistents al festival. S’encarrega a més del manual de protocol, la negociació institucional i l’agenda d’esdeveniments amb participació i/o assistència institucional.

TICKETING
Responsable de la planificació de les sessions programades al certamen, tant a nivell d’invitacions com a venda al públic. És l’interlocutor amb la plataforma de venda d’entrades (seleccionada per concurs anual). Dissenya la distribució de punts de venda, horaris, distribució de cupos, ofertes, etc.

Coordinació d’invitacions
Responsable de la coordinació d’invitacions adreçades a col·lectius especials: premsa; protocol; indústria, etc.
Taquilles
Responsables de la venda directa d’entrades.
Atenció telefònica
Servei d’atenció al públic per a la resolució d’incidències en la venda d’entrades o per atendre consultes de programació i/o operativa del festival.

PUBLICACIONS
Responsable de gestió, disseny i execució del catàleg i el diari del festival.

VOLUNTARIS
Responsable de la coordinació, atenció i distribució de tasques entre els voluntaris del certamen.

ACTIVITATS PARAL·LELES
Responsable de la coordinació d’activitats paral·leles, especialment d’aquelles que comporten una dinamització social i de l’entorn geogràfic del certamen.

TRANSPORTS
Responsable de la flota de cotxes i conductors oficials. Dissenya els protocols d’atenció i la planificació diària del servei.

COMUNICACIÓ I PREMSA
Servei extern atorgat per concurs anual. Dissenya, junt amb direcció de la Fundació i direcció artística, el pla de comunicació del festival. Atén especialment l’organització de rodes de premsa; creació de butlletins electrònics; dinamització de xarxes socials, etc.
Dissenya i és responsable de la política d’invitacions i acreditacions a la premsa nacional i estrangera.

Fotògrafs
Responsables del recull fotogràfic de cada edició.

PRODUCCIÓ I LOGÍSTICA
Responsable del disseny, coordinació, planificació i execució de totes les infraestructures del festival, així com dels recursos humans necessaris. És responsable a més de la política de seguretat del certamen.

Magatzem
Control i organització dels materials de cada edició.
Transportista
Transport dels materials necessaris entre les diferents seus del certamen i altres punts.
Regidors
Responsables de sala de cadascuna de les seus oficials del festival.
Porters
Control i vigilància dels accessos a les seus oficials del festival.